Skautské středisko Tilia Polička

VZKAZY
Blesk
6. října 2021 v 04:01
Fotoalba z roku 2010 jsou obnoveny. Výpadek fotogalerií způsobil zrušení podpory aplikace Picaso od Googlu. ...
Michal Kossler
3. srpna 2021 v 19:51
Letošní tábor byl super ...
Petra
27. října 2020 v 16:20
Dobrý den pane Beneši, opravdu jsme letos zauvažovali o pořádání Běhu na věž kostela....nicméně některé ...
Beneš Jan
21. září 2020 v 19:12
¨Dobrý den , omlouvám se že vstupuji do vaší komunikace , ale chtěl jsem se zeptat jestli neplánujete ...
Blesk
9. září 2020 v 18:52
Informace na úvodu stránky nyní nejde z důvodu poruchy upravit, aktuální termíny schůzek jsou ...

Brigáda na hájence 18.3.2017

Foto

 Po teplých slunečných pracovních dnech se v noci před brigádou ochladilo a z deštivé Poličky jsme přijeli na zasněženou hájenku ... Za mrholení a mírného deště se naštěstí dalo pracovat, silnější déšť nás honil do přestávek. Využilo se tak vytopené krbovny, mnozí si zahráli fotbálek - stolní, nebo ping-pong. Výsledkem ale přesto byla obrovská hromada naštípaného dříví na rok 2018 i uskladněné přeskládané dříví na rok 2017. 

Všichni zúčastnění poctivě pracovali dle svých možností - nikdo nebyl do práce nucen, kdo chtěl - šel si odpočinout, třeba si i zdřímnout :-) Každý se zúčastněných se stal tak trochu hrdinou!

Kromě skautských dětí a roverů, organizátora Dogana a oldskauta Balúa  byla velkou pomocí i síla rodičů Nagových, pan Trávníček, pan Dvořák, paní Koukalová. Zúčastnily se i (pouhé) dvě světlušky, které pomáhaly v hájence. Petra s Nikou všem uvařily oběd, buchty i dostatečnou zásobu teplého čaje.

Při odjezdu z rozblácené cesty u hájenky jsme si už všichni přáli jen teplou vanu a hlavně zdraví pro všechny zúčastněné! 

Kdyby bylo možné brigadu udělat jindy ... Jenže vzhledem k vytíženosti a rozplánování času účastníků i termínů na hájence toto prostě možné není. Příště bychom si tedy měli objednat počasí dříve, než přijdou meteorologové s tím, že v pátek večer se před víkendem prudce ochladí a víkend proprší ... Snad se nám tak podaří prosadit počasí takové, jaké si zasloužíme...

Blesk

Redakční systém MaRS 2.1 ▪ regrafika © 2010 ▪ http://www.regrafika.cz